Kjære TG-deltaker som har vant billett til TG20! Dessverre ble jo både TG20 og TG21 fysiske arrangement avlyst, men vi har jo selvsagt ikke glemt deg og billetten du vant! 

Du kan velge en av to ting: Overføre billetten din til TG22 eller si fra deg billetten

  • Overføre billetten din til TG22
  • Eller si fra deg billetten

Dette er fordi refusjon handler om å betale tilbake penger som kjøperen har betalt for et produkt. Det handler, med andre ord, ikke om billettens verdi i seg selv, men hvem som betalte for den, og hvor mye de betalte.

Svartebørsloven sier at det ikke er lovlig å motta mer for en billett enn kjøperen originalt betalte for den. Det betyr at det er ulovlig å selge en billett du har fått gratis (enten som premie eller på annen måte), og det er heller ikke mulig for oss å refundere den.

Fristen for å velge hva du vil gjøre er 1. mai. Dette er slik at alle skal få god tid til å velge.

Løsningene du har mulighet for å velge er inne på GeekEvents

Inne på https://geekevents.org/ kan man gå inn å ta velge hva man ønsker å gjøre. Du må gå inn å signere for det valget de har tatt! 

Fullstending informasjon har vi lagt på våre hjemmesider. Vi har laget en guide der vi viser  alle stegene i løsningen!

Ser vi deg på Twitch i påsken?

TG: Online 2021 Escape nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å se dere alle der! Her vil det være konkurranser, turneringer og mye mer! 

Psst – vi har merch også!  https://store.gathering.org/ 

Klikk på linken over for å få mer informasjon løsningene, om KANDU, The Gathering, og se svar på ulike spørsmål du kanskje måtte ha.

KANDU er en organisasjon av frivillige som arbeider for kreativ databruk og digital kultur, og vi arrangerer hvert år datatreffet The Gathering m.fl. KANDU er med sine over 6 000 medlemmer en av Norges største ungdomsorganisasjoner og arrangerer, fasiliterer og fronter en rekke aktiviteter og saker over hele landet.

Kontaktinformasjon:

E-post: [email protected] 

  • Marker e-post med “Refusjon TG21”, også om du vil overføre eller donere.
Kategorier: Siste nytt