The Gathering: Origins

The Gathering:ORIGINS er et helt nytt, mindre, og mer eksklusivt arrangement som vi arrangerte for første gang i 2017 sammen med våre venner i SpillExpo. Mange deltakere har etterspurt et tilbud utenom påske, og deres bønner ble hørt.
Dette er et mindre og mer spisset datatreff på høsten, i KANDU-regi i Oslo-området. Nærmere bestemt Lillestrøm, Akershus. I 2018 vil arrangementet finne sted 19.-21. oktober. Les mer her: origins.gathering.org

The Gathering

Et av verdens største dataparties, og har siden 1996 vært arrangert hver påske i Vikingskipet på Hamar. En manifestasjon og møtested av kreativitet, mangfold og utfoldelse innen digital kultur og skaperglede.
Les mer her: www.gathering.org

 

 

 

Vi spiller sammen

KANDU startet opp en esportsatsning på Biblio Tøyen i 2017 der vi inviterte datainteresserte og andre som ønsket å bli en bedre spiller i League of Legends.
Les mer her: «Vi spiller sammen»

Barcraft

Barcraft var tilbake 4. november 2017 etter nesten 5 års pause!

BarCraft Oslo, Fantastene og KANDU viste finaledagen til Blizzcon 2017 på Chateau Neuf! Vi åpnet dørene kl 14:00 og viste repriser fra fredagen frem til livestreamen startet med Hearthstone around kl 17:30. Derfra ble mest mulig av StarCraft og ikke minst Overwatch sluttspillet også vist.
Les mer her: https://www.facebook.com/events/134610953860584/

Pikslar

I samarbeid med Frogner Kino og Oslo S/Jernbanetorget arrangerte KANDU en unik utstilling om digital kultur i 2012.

I denne utstillingen presenterte vi digitale kulturuttrykk som er skapt av miljøer rundt datatreff fra nært og fjernt de siste 20 årene. Dette ble vist i Kunstpassasjen på Jernbanetorget i Oslo, og skiftet ut annenhver uke med nye installasjoner. KANDU inviterte i denne forbindelsen også til demokveld på den gang nylig gjenåpnede og oppussede Frogner Kino, og visningen av dokumentarfilmen «Moleman 2 – Demoscene – The Art of the Algorithms» (90 minutter). Filmen var en full-lengde og profesjonelt produsert dokumentar om subkulturen også omtalt som demoscenen.

Les mer her:
www.pikslar.no