• Halvparten av Norge spiller dataspill, men det er nesten helt ignorert i statsbudsjettet

  17. oktober 2017: På tross av lovnader, stortingsmeldinger og fine ord om datakultur, bevilger Regjeringen nesten ingen penger til verken spillerne eller bransjen. Vi trenger et digitalt kulturløft, også i statsbudsjettet. Les hele saken på Pressfire.no

 

 • Ta dataspill mer på alvor

  5. oktober 2017: Dataspill er den kulturformen som ungdom har mest kontakt med. Det burde være innlysende for både nasjonale og lokale myndigheter at disse ungdommene ønsker å dyrke interessene sine sammen, ikke alene på soverommene sine. Kulturminister Linda Hofstad Helleland, Norge trenger et digitalt kulturløft. Vi skriver om dette i Bergens Tidende i dag. Les hele saken i BT.no.

 

 • La barna spille!

  2. oktober 2017: «Framfor å ta tak i de grunnleggende problemene for folk som sliter, går vi løs på symptomet. Det avslører at forståelsen for spill som kulturuttrykk og underholdning er fraværende i det offentlige ordskiftet.» Les hele saken på DB.no.

 

 • Se norsk demoscene gjennom 20 år!

  2. januar 2012: «Pikslar.no/Jernbanetorget: Klokken er 13.37 og startskuddet går akkurat nå for en spesiell multimedia-utstilling i kunstpassasjen på Jernbanetorget t-banestasjon i Oslo. Her gis et innblikk i hva hva kreativ ungdom har skapt av piksler, animasjoner, vektorgrafikk og dunkende rytmer de siste tjue årene. Alt sammen ved å presse datakraften til det ytterste på datidens populære maskiner fra Commodore 64, via Amiga 500 og fram til dagens jern.(..)» Les hele saken på Digi.no.