I KANDU – Norsk Dataungdom er vi ordentlige nerder. Vi liker data, gaming, digital kunst, og blir like gira hver gang det kommer nye dupeditter eller nye spill. KANDU er Norsk Dataungdom, og om du blir medlem hos oss får du være med på alt det vi engasjerer oss i! Alle 6 000 av oss, for nerdene er i ferd med å ta over hele verden!

Hos oss kan du bli medlem

Som medlem kan du delta på arrangementene og aktivitetene våre. Du får også informasjon hver gang vi finner på noe nytt eller kjemper for at digital kultur skal være like viktig som andre fritidsaktiviteter! I tillegg får du alle fordelene nedenfor! 

Logo robbot figurer som High-fiver

Engasjer deg – bli frivillig! 

Som frivillig er det enda mer å oppleve. Du kan være med på å arrangere verdens nest største datatreff, The Gathering som vi har arrangert hvert år siden 1992, med hjelp av våre 400 frivillige! KANDU er også arragørene bak The Gathering: Origins,  Vi spiller sammenPikslar, samt en av aktørene som jobber for “Møteplasser Datakultur”.

Om du er litt eller mye interessert i datamiljøet, gaming, e-sport eller  andre slike aktiviteter er vi stedet for deg!

Fordeler

robot hopper

Som medlem i KANDU har du muligheten til å møte hundrevis av andre dataspill-engasjerte folk. Her er det noe for alle, så om du er verdens beste i Lego Star Wars, gamer LoL fra stolen din eller synes at ingenting slår spillene til Artari er dette stedet for deg.

KANDU jobber for å skape flere møteplasser hvor datainteresserte kan treffes gjennom arrangementer, aktiviteter og kurs, og politisk engasjement. Her er det alt fra kunst prosjektet Pikslar, møtesamlinger som “Møteplass Datakultur”, datatreffet The Gathering, eller noen av de andre tilbudene som Kandu kommer med!

I tillegg får du tilgang til en stor, spennende utstyrspark, som inkluderer nettverksutstyr, streamingutstyr, og gaming-utstyr. Våre medlemmer har også etter avtale tilgang til våre lokaler i Oslo. De ansatte på kontoret tilrettelegger for at det skal være enkelt og moro å gjennomføre både store og små prosjekter. Så ikke nøl med å ta kontakt om du vil sette i gang et spennende prosjekt!

Engasjer deg!

Du kan også stille til ulike verv slik som arbeidsgrupper, styret og The Gathering sine crewgrupper.

Her er det utallige muligheter, så om du er interessert i politikk, markedsføring og PR, logistikk og lager, styreverv eller drift av IT-systemer er det noe for deg her. Man kan også jobbe innenfor The Gathering, lage nye prosjekter eller nye arrangementer.

Se her for mer!

Figur hurra

Medlemskap

smilene robot

Et medlemskap i KANDU koster bare kr 50,- i året. Medlemskap sikrer deg tilgang til utstyrsparken vår, tilbud om arrangementer, aktiviteter og kurs. Som medlem får man både stemmerett, medlemsblad fra Hyperion, og en rekke andre medlemsfordeler.

Ditt medlemskap vil støtte vårt arbeid for digital kultur, sikre opprettholdelsen av nåværende arrangementer slik som The Gathering, og fremme utviklingen av flere medlemstilbud og arrangementer.

TG Online 2021

Bruk dette skjemaet

Innmeldingsskjema utenfor TG Online 2021

Har du problemer med skjemaet, vennligst send oss en epost til [email protected]