KANDU – Norsk Dataungdom er med over 7000 medlemmer en av Norges største ungdomsorganisasjoner, og arbeider for både deg som enkeltmedlem og datamiljøet som helhet. Siden stiftelsen i 1996 har KANDU arrangert datatreffet The Gathering, men det skjer også mer.

Som samfunnsaktør er KANDU en viktig del av det offentlige ordskiftet, og jobber aktivt for å sørge for at de kreative, digitale interessene er synlige og tilgjengelige. Medlemsskap hos oss støtter arbeidet for å gjøre datainteressene tilgjengelig for alle.

Som medlem i KANDU får du tilgang til en stor, spennende utstyrspark, som inkluderer nettverksutstyr, streamingutstyr, og du har også etter avtale tilgang til våre lokaler i Oslo. De ansatte på kontoret tilrettelegger for at det skal være enkelt og moro å gjennomføre både store og små prosjekter.

Vi jobber alltid med å skape flere plasser hvor datainteresserte kan treffes. Følg med på nettsidene våre for flere arrangement fremover.

Et medlemsskap i KANDU koster kun kr 50 per år, og sikrer deg både stemmerett, medlemsbladet fra Hyperion, og en rekke andre medlemsfordeler. Ditt medlemsskap vil støtte vårt arbeid for digital kultur, sikre opprettholdelsen av nåværende arrangementer slik som The Gathering, og fremme utviklingen av flere medlemstilbud og arrangementer rundt i Norge.

Har du problemer med skjemaet, vennligst send oss en epost til [email protected]