The Gathering

Et av verdens største dataparties, og har siden 1996 vært arrangert hver påske i Vikingskipet på Hamar. En manifestasjon og møtested av kreativitet, mangfold og utfoldelse innen digital kultur og skaperglede.
Les mer her: www.gathering.org

The Gathering: Origins

The Gathering:ORIGINS er et helt nytt, mindre, og mer ekslusivt arrangement som vi arrangerer sammen med våre venner i SpillExpo. Mange deltakere har etterspurt et tilbud utenom påske, og deres bønner er hørt.
Vi prøver nå med et mindre og mer spisset datatreff i Oslo-området. Lillestrøm, Akershus, 10.-12. november 2017. Les mer her: origins.gathering.org


Vi spiller sammen

KANDU starter opp en esportsatsning på Tøyen og vil ha med deg som vil møte andre datainteresserte og bli en bedre spiller i League of Legends.
Les mer her: «Vi spiller sammen»

Barcraft

Barcraft er tilbake 4. november 2017 etter nesten 5 års pause!

BarCraft Oslo, Fantastene og KANDU viser finaledagen til Blizzcon 2017 på Chateau Neuf! Vi åpner dørene kl 14:00 og viser repriser fra fredagen frem til livestreamen starter med Hearthstone around kl 17:30. Derfra skal vi vise mest mulig av StarCraft og ikke minst Overwatch sluttspillet også.
Les mer her: https://www.facebook.com/events/134610953860584/